Lat oss befinna arliga, det finns nago enorm storlek dejtingappar att kora mellan idag

Det befinner si darfor det befinner si angelaget att vaga dom annorlunda alternativen och flyga mo att herre som avnamare tillats det basta erbjudandet. Skada med sa flertal val, kommer mig fokusera kungen dom tvenne mest populara prenumerationerna TinderGold sam Happn Premium.

Tinder ar framforallt celeber darfor att existera ett app som framjar mer ”snabba” traffar meda Happn befinner sig dejtingapp saso befinner si mest valbekant stav sin bruk bruten GPS-teknik, vilket astadkomme det mojligt pro anvandaren att finn singlar ino naromradet.

Man kan allareda nu initiera grubbla sig vilken fran dessa appar saso matchar ens behov superb, andock flertalet itu sexiga Finish flickor manniskorna valjer att bruka bagge. Eftersom priserna befinner sig ar domstol identiska kommer mig att fokusera villig underbe ni far for pengarna, dvs vilka funktioner saso skiljer. Viktigt att marka befinner sig att om n befinner sig mirake 25 odl befinner sig Happn billigare.

Det har befinner si for dig som icke evig vill traffas bruten andra i appen

Likheter Vi borjar tillsammans baksida av underben de ett pa apparna age gemensamt nar det innefatt premium funktionerna. Bagge inneha obegransade ”likes”, odl det befinner sig inte ett skvatt uppehall pro hur flertal persone du kan gilla gallande ett dag * utmarkt!*. Inga annonser syns. Onekligen nagot vi tar pro tveklost nar kar betalat och det gor verkligen upplevelsen jatte- smidigare pro anvandaren. Inneha sjal svart forut nar kar uppnar ”max” antalet likes, darfor att sedan tarva avvakta 24 timmar innan herre kan ga vidar.

Ifall ni valjer att erlagga annu flera mer pro TinderGold, tillat n resurs mot ett forteckning slu do profiler saso allareda gillat dej, vilket dessutom Happn Premium erbjuder. Sjalv anta att detta ar en funktion saso utfor att de majoriteten personer blir sugna villig nago premium befattning, forut vem vill vet e vem sasom tycker om nago? En fint rol som attraherar fler ino appen.

Skillnader Tinder har ett pa funktioner sasom de majoriteten ick sant anvander alternativt forstar, det ar Boost samt asbra Likes. Boost verkar f konstigt darfor ni ej fysiskt ser va som gors alternativ forsavitt appen ens astadkomme baksida av underben saso sags. Samtidigt underbart Likes befinner si en arbetsredskap sasom skanker extra energi till en ”like” andock som do majoriteten persone haller sig inte hemma fran sta radslan utav att forefalla aggressiva eller desperata.

Happn erbjuder en lockton sasom heter Crush Time. Spel promenera ut gallande att du tittar en grupp profiler darborta du sen plikt valja vilken imag sasom allareda gillat dig.

Tinder ager en Pass-funktion, vilket utfor att man kan insatta sig varje som helst i varlden darfor att konsumera sin Tinder sam beskada vilket utbud saso finns. Nagon klockren funktion forsavit n befinner si nago person sasom letar efter en ino en annat rike eller saso reser kopiost och vill veta planera.

Happn har en funktion som heter Ghost Mode. Det har befinner si fullkomlig stav dej saso vill kunna kora nar n syns, det ger de mer granskning sam astadkomme att ni kan slingra att forefalla gallande andra tidslinjen nar n befinner sig pa jobbet alternativ nar n besoker familjen.

En game som befinner sig stav de sasom spenderar en segment tidrym villi ett dejtingapp

Nago annan finemang roll saso Happn erbjuder befinner si kartfunktion, darborta har ni nagon duktig overblic villi alla manniskor ni inneha korsat vagar tillsamman. Ni tittar platsen dar ni passerade personerna och vid vilken klocksla.

SlutsatsVad ar enar slutsaten vi kan avvika itu denna analys? I och med bade apparna erbjuder samma taxa sta manniskor nedanfor 25 kan vi koncentrer helt kungen vad n tillat pro pengarna Oavsett om du befinner si over eller nedanfor 25 ar ar det Happn som ger dig det mest forut pengarna. Tillsamman Crush Time, Ghost trender samt kartan samt nago upprakning ovan personer sasom inneha gillat dej, finns det uppenbarligen fler kvalitetsfunktioner an kungen TinderGold. Mig antagande att de majoriteten handlar TinderGold darfor at appen ar storre och mer kant, men nar det innefatt valuta sta pengarna sa skanke Happn de mest.